fbpx
Nyomj Entert

Praktikus társ a hidratálásban: a világ első Origami palackja

Akkorára hajtható össze, mint egy pénztárca, kicsomagolva viszont 7,5 deci folyadék tárolható benne, és számtalan környezetbarát jellemzőjét még nem is említettük. A DiFOLD Origami palackja alternatíva a mindennapokban.

Sokan már rég lecserélték az eldobható műanyagpalackokat szintén műanyag, de újratölthető, esetleg fémből készült designerkulacsra. Mindkettő környezettudatosabb megoldás, mint az egyszer használatos műanyag, de praktikus szempontokból, mint például a helytakarékosság és a súly, mindkettő újragondolásra szorul. A DiFOLD márka alapítói, Radina Popova és Petar Zaharinov pontosan ezeken javítottak, mikor megalkották az Origami kulacsot.

A színes palack összehajtogatva 80%-kal kevesebb helyet foglal el táskánkban, mint kinyitva, így ideális társ lehet fesztiválokon, kirándulásokon vagy az egyszerű hétköznapokon is. Anyagát tekintve tartós és könnyen tisztítható, BPA-mentes TPC-polimerből készült. Az ötlet hiánypótló mivoltát bizonyítja, hogy meghirdetése után alig 4 óra alatt teljes finanszírozást nyert a Kickstarteren, ahol most is rendelhetünk belőle.

Forrás: designboom

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük