fbpx
Nyomj Entert

Új designnal hódít a Madame Pho

Mintha egy ázsiai nagyváros utcáján sétálnánk, pedig egy budapesti étterem belső terében vagyunk. A Socially gasztromarketing-ügynökség hullámpalával, neonfeliratokkal és üveggel varázsolt távol-keleti, neonmámoros hangulatot a Madame Pho étterembe.

Először tervezett enteriőrt a Socially gasztromarketing-ügynökség. A Madame Pho vietnámi étterem teljes design- és arculati koncepciójának részeként, a műszaki tervezésért felelős Ernst Andrással közösen, a belső teret is ők álmodták meg.

Hiszünk abban, hogy a részletek tesznek egy márkaélményt teljessé, ennek meghatározó része az enteriőr is. A tervezés folyamán fontos volt számunkra, hogy a logón túl az általunk elképzelt életérzés is életre keljen, amint belépünk a térbe, így a design is az arculat szerves részévé vált” – nyilatkozta Varga Sára, a Socially alapítója a projektről.

A Hoang Nam Trung és családja által alapított étterem designjában a francia gyarmati múlt hatása keveredik a délkelet-ázsiai, évezredes művészeti hagyományokkal és a vietnami propaganda-művészettel.

„Az első pillanattól kezdve szabad kezet kaptunk, így lehetőségünk volt annyira szabadon szárnyalni vietnami emlékeink között, amennyire Vietnámban szabadon keverednek stílusok, színek és hangulatok” – mesélte Csontos Eszter, az ügynökség art directora. „Így idéztük meg a Mekong-delta környéki házak hullámpala-borítását, a francia koloniálstílus drága faberakásos falait, mindezt a vietnámi propagandaplakátok legjavát felvonultató poszterfalakkal elválasztva. De az ázsiai városokra jellemző neonmámor is élvezhető az étterem bármely pontjáról a sejtelmesen visszatükröződő neonfeliratoknak köszönhetően.”

Socially  |  Facebook  |  Instagram

Madame Pho  |  Facebook | Instagram

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük