fbpx
Nyomj Entert

#Staythefuckhome | Online bár nyílt Szentpéterváron

Szentpéterváron nyílt meg az első kizárólag online elérhető bár, ami az extrovertáltabb izoláltaknak ad lehetőséget egy hideg sör jó társaságban való elfogyasztására. Vagy csak simán arra, hogy társaságban lehessünk.

Egy orosz kreatív ügynökség, a Shishki Collective hozta létre a Stay the Fuck Home bart azzal a céllal, hogy otthonmaradásra bírja az embereket a koronavírus megfékezése érdekében.

A bár szobái a világ minden tájáról elérhetők, ez pedig lehetőséget ad számunkra, hogy idegenekkel, külföldön élő sorstársakkal találkozhassunk, de akár a barátainkkal is összejöhetünk ugyanabba a helyiségbe lépve, video chaten keresztül.

A „megnyitás” utáni első 24 órában már több mint 30.000 ember látogatta meg a Stay the Fuck Home bart. Az oldalon egyre több virtuális szoba nyílik, különböző fantázianevekkel, mindegyikben egyszerre 12 résztvevő tud chatelni egymással.

„Nem mondunk le a szórakozásról, még akkor sem, ha a világ éppen összeomlani látszik” – írják a főoldalon. „Szóval megalkottuk a Stay the Fuck Home bart … ahol elszigetelve maradhatsz, mégis kapcsolatba léphetsz azokkal, akiket szeretsz.”

“A határok zárva vannak, de mi mindenkit, mindenhonnan szeretettel várunk.”

Tölts egy italt, és nézz be itt.

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük