fbpx
Nyomj Entert

Stílusos kényelem az utcán és otthon | Printa

Kényelemben erősít a koronavírus-járvány miatt felértékelődött otthoni mindennapok jegyében a Printa: COMFORT kollekciójuk darabjai utcai viseletre is alkalmasak, de mi legszívesebben az óriáspárnát ölelnénk puha ruháikba burkolózva a kanapén naphosszat…

Anyagában és szabásvonalában is kényelmes, földszínekben pompázó kollekcióval reagál a Printa a 2020-as évre. A csapat már meglevő őszi darabjait gondolta újra, a végeredmény pedig egy olyan ruhákból álló válogatás lett, melyeket kuckózáshoz és az utcára is viselhetjük. Más darabokkal kombinálva, de akár magában is: egyszerűen nagyszerű mindegyikük.

A ruhák környezetkímélő anyagokból és eljárásokkal, a szabászati hulladék minimalizálásával készültek. A kollekció arca Bach Kata színművész, a Vígszínház társulatának tagja lett.

„Nincs sok ruhám, nemrég olvastam a kapszulagardrób kifejezésről, aminek az a lényege, hogy kevés, de egymással jól kombinálható ruhád legyen. Ez nálam magától alakult ki” – mondja Bach Kata, aki lánya születése óta foglalkozik igazán a környezettudatossággal. „A kislányom születése előtt kezdtem el a környezettudatos alternatívákat keresni. Elképzeltem, ahogy lebeg a baba a meleg, tiszta magzatvízben, félhomályban, majd a világra jön és az első, amivel találkozik, az gumikesztyű, neonfény és a kórházi lepedő. Vittem magammal egy puha bordó anyagot a kórházba, abba csavarták be először. Ez volt az első lépés, ami elindított bennem egy hosszú folyamatot.”

A Printa COMFORT kollekciójával webshopjukban és Rumbach Sebestyén utcai bemutatótermükben is találkozhattok, ha ti is kényelemre és melegségre vágytok a hideg tél közeledtével!

Printa | Web | Facebook | Instagram

Forrás: sajtóanyag

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük