fbpx
Nyomj Entert

Szebb jövőt ígér a Volkswagen új kampánya

Neonszínekre hangolt, filmszerű képkockákkal operál új kampányában a Volkswagen. A német autógyártó figyelemfelkeltő és látványos hirdetéseivel a jövő IT-specialistáit keresi.

Hol van már a jó öreg Volkswagen Bogár, a híres „népautó”? A német autógyár legelső autómodellje 1938-ban gurult ki az utakra, s vált megkerülhetetlen négykerekűvé előbb a német, majd az amerikai piacon (végül az egész világon, Wolfsburgtól Mexikóvárosig). A 2003-ig gyártásban maradt Bogárnak köszönhetően a Volkswagen márka a biztonságos és elérhető családi autózás élményével forrt össze.

Ezeket az értékeket megőrizve, de a jövő mobilitását is szem előtt tartva fejleszti új autómodelljeit a Volkswagen, s erre bizony vizuálisan sem árt ráerősíteni. A cég a DDB Hamburg ügynökséggel egy olyan toborzókampányt indított, mely új megvilágításba helyezi a Volkswagent – a futurisztikus, neonszínekre hangolt plakátokon okos- és önvezető autókat, makulátlan benzinkutakat, tágas és néptelen sugárutakat láthatunk. Romain Trystram illusztrációi egyszerre juttatják eszünkbe a „Szárnyas fejvadász” és a „Drive” képi világát, ugyanakkor a filmes példákkal ellentétben ezek a rajzok nem egy sötét, utópisztikus közeget, hanem egy technológiai újításokon alapuló tiszta és rendezett jövőt mutatnak be.

Forrás: Behance

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük