fbpx
Nyomj Entert

Vibrálóan természetes | O!Meega

Élénk színek, bátor formavilág és természetes, helyi alapanyagok egy helyen: a lengyel O!Meega márka vidám színvilágú és játékos hangulatú címketerveivel hívja fel a figyelmet az egészséges táplálkozásra. A kifejező arculatot Martyna Wędzicka-Obuchowicz tervezte.

Martyna Wędzicka-Obuchowicz Gdańsk városában tevékenykedik tervezőgrafikusként és art directorként. Munkáira jellemző az erős kontrasztok, geometriai alakzatok és formai torzítások használata, amelyek merész színpalettával társulnak. „Nem félek a szokatlan árnyalatoktól” – emelte ki Martyna.

Ugyanez a tervezői attitűd érvényesül az O!Meega elnevezésű, természetes alapanyagokra épülő lengyel élelmiszermárka új csomagolásterveiben is. „Az O!Meega a tömeggyártás alternatívájaként helyi lengyel termékeket népszerűsít. Ez a magatartás hozzám is nagyon közel áll és tervezőként nekem is fontos a kisvállalkozások támogatása” – mondta el Martyna.

A biotermékek gyakran természetes tónusú, színtelen vagy átlátszó csomagolást kapnak, ezzel ellentétben az O!Meega esetében a vibráló színek, a formai játék és a figyelemfelkeltés voltak a hívószavak.

„Szerettem volna, ha egy ilyen fontos értékeket képviselő brand kitűnik a versenytársak közül és távolról is észrevehetővé válik a polcokon” – tette hozzá a tervező.

Az O!Meega helyben termesztett magokból és zöldségekből készült olajokkal debütált, mint a feketemag-, napraforgó-, káposzta- és lenolaj. A csomagoláson megjelenő absztrakt formák és vibráló színárnyalatok az egyes alapanyagoknak megfelelő asszociációk.

A különböző olajok mellett hamarosan a márka legújabb terméke is megjelenik: a vásárlók nemsokára az O!Meega céklakovászt is beszerezhetik majd.

A lengyel biomárka termékei egyelőre Lengyelországban, helyi boltokban kaphatók.

Martyna Wędzicka-Obuchowicz | Web | Facebook | Instagram | Behance
O!Meega | Facebook | Instagram


Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük