fbpx
Nyomj Entert

AG Design Agency | Levantes Family Farm

Pasztell színek és történetmesélő, kedves figurák. A görög AG Design Agency a Levantes Family Farm nevű családi vállalkozás számára készített Red Dot díjas arculatot. Mutatjuk!

Az AG Design Agency mottójában megfogalmazott „Creating brands that are truthful, innovative and beautiful”, vagyis „Őszinte, innovatív és vonzó márkákat építünk” kijelentés jól összefoglalja a Levantes Family Farm új arculatának esszenciáját.

A Levantes farm egy kis családi manufaktúra Görögországban, Evia szigetén, ahol extra szűz olívaolaj készítéssel foglalkoznak nap mint nap. A kiváló minőségű olaj elkészítésében a család minden tagja nagyon pontosan meghatározott stratégiai szerepet tölt be. Ezt a sajátos működést ragadja meg az AG Design által készített arculat vizuális világa is.

Az ügynökség által megalkotott márkaidentitás és -kommunikáció a közös munka értékét és a család tagjait helyezi előtérbe. Ahhoz, hogy belelássanak a márka mindennapjaiba, az AG Design már a kezdetektől fogva interjúkat készített a család minden tagjával. Ennek eredményeképpen születtek meg a családtagokat ábrázoló csomagolástervek, amelyek egy-egy személy feladatát jelenítik meg, egy átlagos munkanapon. Így olyan jelenetek szemtanúi lehetünk, ahogy Kyriakos úr szántja a mezőt, vagy ahogy Markos gondosan elválasztja a leveleket az olivától.

Ismerkedjetek meg ti is a Levantes Family Farm termékeivel, és nézzetek szét a márka új weboldalán.

Branding: AG Design Agency
Creative Direction & Design: Alexandros Gavrilakis
Illusztráció: Virginia Andronikou
Copy: Olympia Aivazi
Fotó: Giorgos Vitsaropoulos

AG Design Agency | Web | Facebook | Instagram
Levantes Family Farm | Web


Az AG Design egy multidiszciplináris design ügynökség, amely különböző helyi vagy nemzetközi kis- és középvállalkozások, startupok, illetve oktatási intézmények imázs- és márkaépítésén dolgozik. Hiszik, hogy a sikeres márkaépítéshez a lehető legegyszerűbb és leghatásosabb módon megalkotott márkaüzenet szükséges.

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük