fbpx
Nyomj Entert

Benti terek a szabadban | LEVA moduláris rendszer

Itt a tavasz, csicseregnek a madarak, süt a nap és rügyeznek a fák, mi pedig a napos órák nagy részét irodában vagy home office-ban töltjük. A cseh Studio 519 Leva moduláris rendszere kiviszi a szabadba a benti tereket – szuper megoldásokkal.

A Leva Home egyszerű, mégis látványos elemeiből nyitott tereket építhetünk a szabadban történő pihenéshez és kikapcsolódáshoz. Függőágy, kültéri konyha, függő konyhakert, étkező vagy akár mászófal is egyszerűen építhető az ötször öt méteres kockákból, melyeket bármikor kedvünkre variálhatunk.

A járványhelyzet miatt megnőtt a kereslet a különböző irodai és home office megoldásokra, így a Levával szerzett öt évnyi tapasztalat alapján a stúdió megalkotta Office rendszerét is, mely funkcionális megoldásaival lehetőséget kínál egyéni irodák, tárgyalótermek vagy pihenősarkok létrehozására a szabadban. A kombinálható elemek között találunk kétféle tetőt és többféle térelválasztó elemet is, köztük egy újrahasznosított autógumiból készült, hangszigetelt falat beépített asztallal.

Studio 519 | Web | Facebook | Instagram

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük