fbpx
Nyomj Entert

Online térből a spájzba | Falusi kosár

A Falusi kosár egy olyan, egy éve alakult online kisvállalkozás, amelynek célja, hogy egy nagy virtuális kosárban tegye elérhetővé mindenki számára a vidék hamisítatlan ízeket.

A webshop Bokros és környéke gazdáinak és őstermelőinek árucikkeit értékesíti, ennek köszönhetően a termékek Budapest belvárosában is elérhetők. Az ötletre kétségtelenül szükség van, hiszen a kezdetben még csak szájhagyomány útján terjedő hírű vállalkozás mára több ezres követői bázisra tett szert. Csorba Noémi, a Falusi kosár tulajdonosa családjával már generációk óta foglalkozik zöldségtermesztéssel, így az innovatív ötlet mellé kellő szakértelem is párosul.

Noémi kiemelkedő szerepet vállal abban, hogy felhívja a figyelmet a régió mezőgazdasági kincseire, ezzel is erősítve a hazai kistermelők és gazdák tekintélyét. A cég szellemiségéhez szorosan hozzátartozik, hogy harmóniában legyen a természettel. Kizárólag friss és tápanyagban gazdag, szezonális áruval kereskednek, ezzel is ösztönözve vásárlóikat az idénytermények fogyasztására.

A klasszikus és exkluzív portékák mellett a jövőben igyekeznek gluténmentes és vegán árukat is forgalmazni, hogy mindenki szabadon tudjon válogatni. A Falusi kosárra egyre jobban nő az igény, így most már nemcsak a belvárosba, hanem Budapest agglomerációjába is szállítják a hazai termékeket.

Falusi Kosár | Web | Facebook | Instagram

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük