fbpx
Nyomj Entert

Food Huggers | a frissen-tartó

Biztos ismerős a félbevágott kaják gondos alufólia/celofán visszacsomagolása majd besuvasztása a hűtő mélyére. A fél hagyma, paradicsom, alma amit majd “később felhasználom” címszóval kidobsz mert egy hét múlva már bűzlik tőle a hűtő…

De most itt van a food huggers, (WS Teleshop-os hangsúllyal) ami tuti kis alternatívát nyújt a teljesen fel nem használt/fogyasztott maradékok tárolására.

small2

A Food huggers megőrzi az ételek frissességét, ezáltal kevesebb élelmiszert fogunk kidobni a jövőben.
Adrienne McNicholas és Michelle Ivankovic tervezők azon túl, hogy segítenek a pazarló élelmiszer-fogyasztókon, lecsökkentik alufólia és celofán felhasználásunkat is kickstarter projektjüknek köszönhetően. A gyümölcsök és zöldségek frissesség megőrzéséért 100% szilikonból készítették el a burkolatokat. Könnyedén és pontosan illeszkednek a formákra. Természetesen előnyben vannak azok az élelmiszerek melyek félbevágott formájukban szabályos kerek felületet adnak.

small1

small3

A Food huggers megőrzi az ételek nedvességtartalmát és akár hetekig is megóvja őket a kiszáradástól. A négy különböző méretű “frissen-tartó” biztonságosan használható mikróban, vagy mélyhűtőben.

httpv://vimeo.com/69402449