fbpx
Nyomj Entert

HIGHLIGHTS | Back to Home

A hatékony munkavégzéshez elsősorban nyugodt és kiegyensúlyozott környezetre van szükségünk, amihez elengedhetetlen egy workstation, azaz munkaállomás kialakítása.

Az irodai munka környezetének biztosítása hosszú éveken át a cégek, munkáltatók feladata volt, azonban a hosszú pihenésből visszatérők idén nemcsak új naptári évet kezdenek, hanem ezt a feladatot is teljesítik a széles körben elterjedt otthoni munkavégzésnek köszönhetően. Az otthoni produktív munkavégzésben elsődleges jelentősége van az asztal, a munkaállomás kialakításának – a szoba egy sarkát feláldozzuk a kötelesség oltárán. Ezt biztosan sokan veszteségként élik meg, de hálásak lesznek akkor, amikor munkára kerül a sor. Egy munkaállomás éke a számítógép, melynek környezetét – ahogyan az mindannyian tapasztaltuk – sokszor elborítják a kiegészítők, papírcetlik, noteszek és bögrék. Fontos, hogy a tiszta asztal szellemiséget ne csak az irodában, hanem az otthoni workstation esetében is valósítsuk meg, ezzel is segítve a feladatokra történő összpontosítást.

Ilyen és ehhez hasonló problémák megoldására kerestünk most olyan termékterveket, melyek inspirációként szolgálhatnak saját portánk rendben tartásához, munkakörnyezetünk kényelmessé tételéhez. Következzen öt minimalista product design Dél-Koreától az Egyesült Királyságig.

Duorest | Szöul, Dél-Korea / Graz, Ausztria
rf visuals
un studios
David Lee


Tenderete | Guadalajara, Mexikó
Adolfo Navarro
Joshua Allen


Gemini | Chicago, USA
Angie Kim


Link | Dublin, Írország
Evan Stuart


Podcam | Egyesült Királyság
Joseph Burrell


Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük