fbpx
Nyomj Entert

Highlights of Hungary 2020 | Takács Ákos

Takács Ákos és csapata, azaz a Red Bull Pilvaker nyerte meg 2016-ban a Highlights of Hungary-t. Ákost idén másodszor hívták meg Highlights-nagykövetnek: azt mondja, az idei évre már van három-négy biztos jelöltje.

A szakmáját tekintve marketingmenedzser Takács Ákos idén is igyekszik olyan ötleteket megragadni és előtérbe helyezni, amelyek egyébként talán elkerülnék az emberek figyelmét. Szereti például azokat a történeteket, amelyekben valaki a városi rohanásban egy nagy hátraarcot csinál, és például a Balatonra költözik, hogy a szenvedélyének hódoljon a pult mögött vagy a saját éttermében.

„Most is intuitív alapon fogok jelölni. Kimondom magamban a szlogent: »Hass, alkoss, gyarapíts!«, és azt a projektet terjesztem majd fel jelöltnek, amelyről úgy érzem, rímel erre. A többi nagykövetet is arra biztatom, hogy merje a logikát elengedni és a megérzéseire támaszkodni. A Highlights egyik legkülönlegesebb értéke az, hogy a díjazás során nem elsősorban a divatos design vagy bármilyen egyéb külső tulajdonság érvényesül, hanem a történet, a koncepció és az, hogy az adott kezdeményezés hatással van-e a környezetére. Szóval próbáljunk meg eltávolodni a realitástól, mert itt bármilyen kiemelkedő teljesítménynek helyet adhatunk végre!” – válaszolta Takács Ákos arra a kérdésre, mit javasol az új Highlights-nagyköveteknek.

A Highlights-csapat 2020-ban a közönséget is bevonja a jelöltek kiválasztásába. „Szerinted melyik a legkiválóbb magyar teljesítmény 2020-ban?” – teszik fel a kérdést. Facebookon, illetve Instagram Storyban #hassalkossgyarapits hashteggel és @highlights_of_hungary tageléssel várják a figyelemre méltó hazai projekteket!

Highlights of Hungary | Web | Facebook | Instagram

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük