fbpx
Nyomj Entert

Ismerős hangulatok véletlenszerűen

Tenenbaum, a háziátok, Holdfény Királyság, A Grand Budapest Hotel: mindhárom filmet Wes Andersonnak köszönhetjük. Aki ismeri őket és a rendező további munkáit, tudja, hogy igazán egyedi látványvilág és hangulat társul mindegyikhez.

Szöveg: Szolomayer Márk

Ezeket a különleges pillanatokat és beállításokat adja vissza nekünk a vicces nevű „Accidentally Wes Anderson” Instagram-oldal. A már több, mint egymillió követővel rendelkező profil telis-tele van a rendezőre jellemző jellegzetes látvány- és színvilágú képekkel. Az oldalt készítő Wally Koval kutatja fel azokat a helyszíneket, épületeket a világban, amik akár egy jövőbeni új Wes Anderson filmben is lehetnének, vagy éppen valamelyik már elkészült filmre utalnak. A legjobb az egészben, hogy nem csak jól beállított és elkészített fotókat kapunk, hanem mindhez mellékel extra információkat, érdekességeket is.

Ha valaki offline is szeretné ezen képeket élvezni, szerencséje van, ugyanis nemrég megjelent az első Accidentally Wes Anderson könyv, amibe maga a rendező írta az előszót. Tehát nincs más hátra, mint követni az oldalt és megrendelni a könyvet!

Accidentally Wes Anderson | Web | Instagram | Facebook

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük