fbpx
Nyomj Entert

Okos fertőtlenítés, nem csak a kéznek

A 2020-as évben a higiénia kérdése teljesen új megvilágításba került. Ha megkérdeznénk tíz embert, hogy mi az első dolog, amit hazaérkezéskor megtesznek, valószínűleg mind a kézfertőtlenítést említenék, akár még maszkban. Na de mi a helyzet azokkal a tárgyakkal, amelyek állandóan a kezünkben vannak?

Szöveg: Szolomayer Márk

Vajon a fenti tíz megkérdezettből hányan fertőtlenítik okoskészülékeiket hazaérkezés után? Erre a létező problémára kínál megoldást a ZERO, egy falra is felszerelhető okoskészülék-fertőtlenítő, amely nemcsak jól mutat, de nagyon hasznos is.

A Designer Dot és Jung Ju Jung által tervezett készülék két fő funkciója kezünk és okostelefonunk egyidejű fertőtlenítése. A falra szerelhető eszköz designja letisztult és elegáns, használata egyszerű és igazán kellemes. Az erre kialakított nyílásba kell helyeznünk a telefonunkat. Mialatt a rendszer tisztítja a készüléket, fertőtleníthetjük kezeinket is.

A ZERO kivitelezése is igazán egyedi, a rozsdamentes acéltokon mindössze négy gomb kapott helyet. A szokásos On/Off és hangerőkapcsolók mellett jutott hely egy hangulatfény-gombnak is. A tervezők elmondása szerint éjszaka meglátni a ZERO-t olyan, mintha a holdfény szűrődne be az ablakon. Ez legalább olyan szép gondolat, mint a steril tisztaságú telefoné.

Forrás: Yanko Design

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük