fbpx
Nyomj Entert

Környezettudatos és átlátható | noo.ma

Lapra szerelt bútordarabok műanyagmentes csomagolásban: a környezetbarát lengyel márka, a noo.ma bútoraiban a minőségi alapanyag a teljes átláthatósággal találkozik.

A noo.ma márkát Damian Goliński tervező alapította 2017-ben, a fenntarthatóság jegyében. A brand egyik legfontosabb alappillére a fogyasztók felé képviselt átláthatóság: a tökéletes bútordarab után kutatva a noo.ma honlapja teljes betekintést nyújt az árképzésbe és gyártási folyamatok részleteibe.

„Áttörő megközelítésünk rendkívül egyszerű összeszerelési rendszerben, merész és jövőorientált magatartásban, valamint átlátható és ésszerű árképzésben rejlik” – mutatkozik be a noo.ma saját weboldalán.

Az átláthatóság mellett a környezettudatosságra is nagy hangsúlyt fektetnek: bútordarabjaik többnyire újrahasznosított anyagokból készülnek és lapra szerelt formában, műanyagmentes csomagolásban szállítják azokat. Alapanyagaik európai beszállítóktól érkeznek, a gyártás pedig helyben, Lengyelországban zajlik, különös figyelmet fordítva a helyi kézműves tradíciókra.

A repertoárban számos bútordarabot és kiegészítőt is megtalálhatunk, ezeken a natúr mellett olykor az élénk színek, illetve a geometriai alapformák dominálnak – a minőségi bútorok otthoni és irodai környezetben is egyaránt megállják a helyüket.

Fedezzétek fel ti is a noo.ma termékeit és nézzetek szét a márka weboldán!

noo.ma | Web | Facebook | Instagram

Forrás: designboom

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük