fbpx
Nyomj Entert

Miniatűr szobrok posztmodern formában | tetri.objects

Szoborszerű, dekoratív tárgykollekció, amely a posztmodern építészeti formákat idézi meg: ismerjétek meg az osztrák származású Selina Kanner alkotásait, amelyeket a tetri.objects márkanév alatt készít! 

Selina Kanner üzleti szakon tanult Párizsban és Berlinben, de később úgy döntött, inkább építészeti vagy belsőépítészeti vonalon szeretne fejlődni. Két évvel ezelőtt kezdett tárgyaival kísérletezni, amelyre azóta is szerelemprojektként tekint. Egy Otto Wagner munkásságát feldolgozó kiállítás hatására döntött úgy, hogy szeretné egyesíteni a posztmodern design és építészet, illetve a 3D-nyomtatás iránti érdeklődését és létrehozza különleges tárgykollekcióját.

A tetri.objects nevet viselő, szoborszerű alkotások többféle anyag felhasználásával készülnek és különféle színkombinációkból tudunk válogatni.

„Az utóbbi időben nem is a forma-, hanem az anyagkísérletek érdekeltek inkább, az, hogy mindegyik tárgy más érzetet keltsen. Kipróbáltam már például a betont és az alumíniumot, de a legújabb kedvencem a gyanta: nagyon tetszik a műgyanta átlátszó, üvegszerű hatása. Hosszú távon érdekel még a fenntarthatóbb anyagokkal való kísérletezés is, de mivel minden darab kézzel készül, ezért nem minden anyag alkalmas a tetri-tárgyak megalkotásához” – mondta el Selina.

A tetri.objects-tárgyak nemcsak vizuális megjelenésükkel, hanem illatukkal is kényeztethetnek minket, néhány közülük ugyanis levendula és ciprus aromával is elérhető.

Ha ti is szeretnétek otthonotokat feldobni tetri.objects tárgykollekcióval, nézzetek szét a márka webshopjában. A tervek szerint hamarosan már nemcsak dekorációs tárgyak, hanem gyertya és szappan formájában is beszerezhetjük őket. Mi már nagyon várjuk!

Fotók: Varga Marietta

tetri.objects | Web | Facebook | Instagram

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük