fbpx
Nyomj Entert

A legjobb dolog, ami az almával történhet | BudaPrés Cider

A bor világából érkezett fiú, a borrajongó apa, egy elhivatott borászcsapat, a természet és az alma: ezekből az összetevőkből született a BudaPrés kézműves cidermanufaktúra, amely hiánypótló módon készít frissítő italokat kiváló magyar alapanyagokból.

A családi vállalkozásként működő BudaPrés 2017 óta a magyar ciderkultúra zászlóvivője. Többféle ízvilágban bizonyítja azt, hogy az itthon termett alma a megfelelő szakértelemmel párosítva olyan almabort eredményez, ami felveszi a versenyt a hagyományos angol vagy francia ciderekkel is.

Teljesen más a mi ciderünk, mint az itthon kapható nagy márkáké. Az első és legfontosabb különbség az, hogy mi nem koncentrátumból, hanem friss almából készítjük a borokat. Nem teszünk bele sem mesterséges aromát, sem rengeteg cukrot, és nem is pasztőrizálunk, ezért az aromák frissebbek maradnak.

Haberl Dániel (alapító)

A ciderek száz százalékban kiváló minőségű magyar almából készülnek a folyamatosan bővülő etyeki családi birtokon. A tervek szerint a jövőben a nagyközönség előtt is megnyitják kapuit.


BudaPrés | Web | Facebook | Instagram

Forrás: Budaprés, Beerporn

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük