fbpx
Nyomj Entert

Kihirdették Az Év Irodája Díj nyerteseit

Érdekes helyzetbe került az idén 10. születésnapját ünneplő Az Év Irodája verseny. A szervezőknek a koronavírus járvány közepén kellett kihirdetniük a díj nyerteseit, de a szokatlan helyzet ellenére is megadták a módját, és egy online díjátadóval tisztelték meg a díjazottakat és az érdeklődőket.

Azokat a változásokat, melyek a hazai iroda-kultúrában történtek az elmúlt 10 évben, talán csak mostanában tapasztaljuk igazán. De máris nyakunkon egy újabb átalakulás: hiszen a koronavírus járvány egészen biztos, hogy megváltoztatja a munkavégzési szokásainkat, és ezáltal az irodákat is.

A Kisvállalati díjat nyert ALL YOU CAN MOVE Iroda tere

Az idén jubiláló Az Év Irodája Díj szervezői szerint, a most otthon dolgozók a járvány után még jobban értékelni fogják az igényes és átgondolt munkakörnyezetet. Azaz a verseny nem vesztett jelentőségéből, ahogy azok az irodák sem, melyek a nevezettek és a díjazottak között találhatok.

A 2019-es Év Irodája Díj nyertesei:

  • Az Év Irodája Kisválallati díj: ALL YOU CAN MOVE Iroda – Nyári Attila Design
  • Az Év Nagyvállalati Irodája: TransferWise – DVM Design
  • Az Év Design Irodája: Positive Adamsky HQ – Törőcsik Ferenc
  • Az Év Családbarát Irodája: Magyar Telekom és T-Systems székház – Tiba Építész Stúdió
  • Az Év Irodája Evolúciós Díj: ABW Office Space for TETRA PAK – LEVEL UP Office Design
  • Az Év Közösségi Irodája: HubHub Budapest – Mádi Láncos Studio Kft.
  • Az Év Belsőépítész Cége: Pyxis Nautica Építésziroda Kft.
A Nagyvállalati kategória győztese: TransferWise

A verseny szervezői azt is fontosnak tartják, hogy a piacot felkészítsék a koronavírus-járvány utáni időszakra. Várhatóan ugyanis az irodai élet meg fog változni, és új szempontokat is figyelembe kell majd venni a munkakörnyezet kialakításakor. Erősebb tendenciává válhat például hazánkban is a második otthon filozófiája, azaz a rugalmasabb munkavállalói időkeret és munkahely, ahol a munkáltatók ahhoz hasonló élményt nyújtanak az irodában, mintha otthonról dolgoznának a munkavállalók. A díjátadót felvezető beszélgetés is a várható változások témakörét járta körül, emellett elindították az irodai élet jövőjéről szóló „Az Év Irodája podcastot” is. A beszélgetésekben a szakma kiemelt képviselői olyan kérdésekre keresik a választ, hogy vajon mi lesz a tömeges home office után, miként fogunk dolgozni fél év múlva. 

A Design díj nyertese: Positive Adamsky HQ

Az ingatlan.com csoport által megrendezett versenyre 170-nél is több pályázat érkezett. A nevezők közül egy 50 fős üzleti zsűri, egy 10 fős szakmai zsűri és egy közönségszavazás összesített eredményei alapján választották ki a győzteseket.

A Családbarát kategóriában a Telekom székház épülete nyert

Az Év Irodája Díj 2019-es nevezettjeiről, a döntősökről és díjazottjairól itt olvashattok.

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük