fbpx
Nyomj Entert

Országos pályázatot hirdet a LEGO és a MOME

Alkosd újra a világod! – ez a címe a LEGO Hungária Kft. és a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem közös pályázatának, melyre az egész országból várják a legóból készült mozaikképeket.

A LEGO Hungária Kft. és a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem 2020 decemberében jelentette be hosszú távú együttműködését, melynek célja színes és korlátlanul kreatív ötletek, projektek megvalósítása a design és a LEGO-játékrendszer összekapcsolásával. Az együttműködés új lépése egy országos pályázat, melyre a LEGO Csoport Rebuild the World szlogenjével összhangban a pályázók saját szemszögükből gondolhatják újra, építhetik át világukat – illetve annak egy őket foglalkoztató szeletét. Mindezt síkban épített mozaikformában kell megvalósítani, az alkotás mérete pedig maximum egyszer egy méter lehet.

A felnőttek körében világszerte és hazánkban is egyre népszerűbb a LEGO-építés, amely a kreatív kikapcsolódás eszközével segíti a stresszoldást és a feltöltődést. Ezzel a pályázattal ezt az élményt szeretnénk megosztani minél szélesebb körben” – mondta el a pályázat kapcsán Sipos Judit, a LEGO Hungária Kft. ügyvezető igazgatója. A rendhagyó pályázatra 2021. február 28-ig jelentkezhetnek Magyarországon élő, 18 év feletti felnőttek, a pályaművekről készült fotókat pedig 2021. március 16-ig várják a szervezők. 

További információ a pályázattal, illetve a jelentkezéssel kapcsolatban a MOME weboldalán és a LEGO Hungary Facebook oldalon található.

Forrás: sajtóközlemény

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük