fbpx
Nyomj Entert

Alma Vetlényi SS’20 | Metuselah Collection

Vetlényi Alma divattervezői pályája és a fenntartható divathoz fűződő kapcsolata szorosan összefonódnak egymással. Hazai és nemzetközi megmérettetései közül több alkalommal díjat is nyert, köztük övé lett az év legjobb tervezőjének járó díj 2016-ban a Gombold Újra!-n. Azóta is folyamatosan új, környezetbarát módszerekkel kísérletezik és most bemutatja legújabb – szintén a fenntarthatóság jegyében készült – kollekcióját.

A Metuselah kollekciót az idő múlásának állandósága és tudatos megélése inspirálta. Legfőbb üzenete, hogy felhívja a figyelmet az élővilág védelmével kapcsolatos egyéni felelősségvállalás fontosságára. A női épség, szépség megőrzése és Földünk megóvásának fontossága között von relációt, melyet a ruhadarabjain keresztül testesít meg.

A ruhák sziluettjei organikusan alakulnak a női testen, rendhagyó tervezői megoldásokkal, szabászati hulladék keletkezése nélkül. A naturális, visszafogott színpaletta a természettel való azonosulást jelképezi. A kollekció alapanyagai a 100% selyem, valamint pamut és len, melyek nagy része OEKO-TEX minősítéssel is ellátott, tehát a bőrfelülettel érintkezve arra bizonyítottan nem ártalmasak.

Íme az új kollekció, melynek különleges darabjait itt be is tudjátok szerezni.

Creative direction: Vetlényi Alma
Fotó: Albert Alianna
Modellek: Luca_ Sparkling Models és Maomi Neven du Mont Smink: Vetlényi Alma
Cipők: Vagabond Shoemakers és Eifert Kata

Showroom: 1065 Budapest, Izabella utca 48.
Rendelés: sales@almavetlenyi.com / Tel: +36702330706

Alma Vetlenyi | Facebook | Instagram

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük