fbpx
Nyomj Entert

Bolygók és állatok a Bomo Art új noteszein

Papírmániások és kóros jegyzetelők, figyelem! Megérkezett az A5-ös Bomo Memo kistestvére, az A8-as noteszcsomag,  „Planetárium” és „Állatok” designnal.

„Ha nincsen esze, legyen notesze!” – tartja a mondás. És valóban, notesz nélkül ma nem ott tartana az emberiség, ahol tart. Belegondolni is félelmetes, hogy hány jó ötlet, találó verssor, névadás, matematikai képlet, találmány kötött volna ki a süllyesztőben, ha nincs kéznél egy notesz. 

A Bomo Art legújabb terméke az A8-as méretű Bomo Memo, amelyből rögtön kétféle designnal is készült csomag. Mindkettő egy sima, egy vonalas és egy négyzetrácsos noteszt tartalmaz: ez az első eset a Bomo Art történetében, hogy négyzetrácsos füzetet készítettek, amelyhez a belívhez Munken Pure papírt használtak. Ennél a notesznél nem jelenthet gondot, hogy folyton kéznél legyen: puhafedeles, farzsebben vagy táskában könnyen elfér. És milyen minták kerültek az új Bomo Memóra?

Planetárium szett

A szett mindhárom darabján a Planetárium design egyik galaktikus részletét emelték ki és helyezték fókuszba a tervezők. Nagy odafigyeléssel készült a belső borító is, amelyen szintén megjelennek az űrrel kapcsolatos motívumok. Az előzék mindhárom noteszben más-más színű: kék, piros illetve napsárga. 

Ezek a noteszek kifejezetten a nagy ötletek, világmegváltó gondolatok feljegyzéséhez adnak ihletet. Ha végül bevásárlólista köt ki rajtuk, az sem baj!

Állati noteszek 

Ennek a szettnek mindhárom tagján egy-egy álomszép állatmotívum található a fedőlapon. Első darabján egy örök békét és állandóságot sugárzó elefánt lépeget, és válik egésszé a hátsó borítón, a következő egy tintahalat, kagylókat és csigákat ábrázoló, a tenger mélyére repítő notesz, végül a harmadik egy madaras kiadás, amelynél a fedőlapon megjelenő csonttollú mögött egy kecses, nem evilági fehér gém nyújtja nyakát a hátsó borítón.  

Az előzéken itt is három különböző szín jelenik meg, melyeket újrahasznosított, megújuló energiával készült, különleges környezetbarát anyagból, Crush Paperből készítenek. A türkiz színű 25 % újrahasznosított bőrrostot, a piros 15% cseresznyerostot, a lila pedig 15% levendularostot tartalmaz. 

Ez a szett álmodozásra csábít, lágy gondolatok, dallamos mondatok, könnyed ötletek feljegyzésének a helye. Ha pedig végül a napi to do-list-edet írod bele, az sem baj. A notesz a legbefogadóbb füzet. 

Keressétek a Bomo Art új termékeit a webshopban!

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük