fbpx
Nyomj Entert

Fotókon Újpest ikonikus kismesterei

Cipész, órásmester, cukrász- és kárpitosdinasztia tagjai, ostyakészítő és még sok más vállalkozó tűnik fel Déri Miklós fotóművész felvételein. A teljes sorozat az újpesti városháza épülete előtt tekinthető meg szeptember 5-ig.

A kerület ikonikus kismestereiről készült portrékiállítással ünnepel a 180 éves városrész. Újpest Önkormányzatának felkérésére a kerület meghatározó kismesterei kerültek fókuszba, a képeken keresztül pedig egy teljesen új világ, Újpest öröksége mutatkozik be.  

A nagy méretű, újrahasznosított ponyvákra nyomtatott portrékon megjelenik IV. kerületi cipész, órásmester, cukrász- és kárpitosdinasztia, ostyakészítő és még sok más vállalkozó, akik hűen reprezentálják Újpest összetartó közösségét. A portrésorozatot az INDUSTREAL professzionális kreatív tervezőstúdió által megálmodott és kivitelezett fémszerkezetű térinstalláció foglalja keretbe.

A kerület neves, korszakokon és generációkon átívelő vállalkozásairól készült fotókkal Újpest vezetősége tisztelegni kíván az idén 180 éves városrész előtt.

A szabadtéri kiállításon tizenöt nagy méretű, egyedi portré várja a nagyközönséget egészen szeptember 5-ig a Városháza épülete előtt. 

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük