fbpx
Nyomj Entert

E-bicikli skandináv stílusban

A koppenhágai székhelyű Movea a tökéletes városi bicikli megalkotására törekszik. A Lats Jensen alapította vállalat most három új modellel állt elő, melyekkel stílusosan és környezettudatosan tekerhetnek nem csak a dánok.

A Movea E-motion biciklijei első ránézésre teljesen átlagos kerékpároknak tűnnek: látszólag semmi olyasmi nincs rajtuk, amiből arra következtethetnénk, hogy motoros kétkerekűről van szó. A tipikusan skandináv beütésű kerékpárokat Anders Hermansen tervezte, aki korábban olyan cégekkel működött együtt, mint a dán Paustian bútormárka vagy az elektronikai cikkeket gyártó Bang & Olufsen.

A most kifejlesztett kerékpárok mindegyikét letisztult design és praktikum jellemzi: a MODO 20”, MOMENTI 20” és a MODO 24″ modellek mindegyike strapabíró, ugyanakkor könnyű darab. A bicikliket 250 wattos elektromos motorral szerelték fel, amely szinte láthatatlanul simul bele a jármű szerkezetébe – egy töltéssel akár 50 kilométert is megtehetünk. A vázra szerelt, szövettel bevont kosár zipzárral záródik, így biztonságos szállítás is megoldott.

Persze a minőséget meg kell fizetni: mindhárom modell ára 3498 eurótól indul.

Forrás: designboom.com

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük