fbpx
Nyomj Entert

Egy bor, egy történet | Bortársaság

Mi az a történet, ami egy pohár bor nélkül nem lett volna meghatározó része az életednek? Ezt a kérdést tette fel a Bortársaság tizennégy inspiráló személyiségnek, a sztorikat pedig újszerűen kreatív formában osztják meg.

A mostani időkben minden eddiginél fontosabb, hogy tudjunk egymáshoz kapcsolódni, ebben pedig az olyan sallangmentes, őszinte kezdeményezések rengeteget tudnak segíteni, mint a Bortársaság és a Socially közös kampánya. És, ha jobban belegondolunk, maga a bor is.

„Mondhatnánk, hogy egy jó bor történet nélkül olyan, mint egy jó történet bor nélkül. Minden bor már önmagában egy palackba zárt történet, mely a szőlőtőkénél kezdődik és a poharunkban ér véget, de mitől függ, hogy épp melyiket választjuk? Pillanathoz a bort, vagy a bortól lesz örök emlék egy pillanat?” – tette fel a kérdést a kampány, a válaszolók között pedig megtaláljuk Ott Annát és Eke Angélát, a magyar kulturális szcéna meghatározó alakjait (akik egyébként törzsvásárlók), de feltűntek a sorozatban Kereszty Gábor (Két Szerecsen, Bartók, Goodbar, Szépilona Bisztró), Ahn Tuan (Sao, Qui és Khan) és Hlatky-Schlichter Hubert (KIOSK, Babel, Piazza Budapest) étteremtulajdonosok is. A történeteket az önazonosságra építő kreatív anyagok, köztül Kecskés Márton fotói kísérik, a sztorik pedig a Facebook-on olvashatók.

Forrás: sajtóanyag

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük