fbpx
Nyomj Entert

Helyzetjelzés bringásoknak

Sok bringás hátára rádobnám ezt a koreai leemyungsu Design Lab által fejlesztett hátizsákot… Félreértés ne essék nem célom az autósok kontra bringások közti harcot kiélezni, de az egyik legnagyobb para a jelzés nélküli irányváltoztatás a forgalomban.

small1

A “Seil bag”-re keresztelt hátizsák közlekedési lámpaként funkcionál a bringások hátán úgy, hogy azt könnyedén kacsolgathatjuk irányváltoztatás közben. A vezeték nélküli kormányra szerelhető vezérlő olyan akár egy csengő és használata sem bonyolultabb nála. A balra-jobbra történő jelzés a megállás a “köszi” és “bocsi” üzenetek is mind kézre állnak, és segítik az autósok közti közlekedést.
A kijelző egy szilikonos alapra szerelt LED-es panel, mely ezáltal flexibilis így felveszi a táska deformitásait és amellett az esőtől se kell tartanunk hiszen teljesen vízálló. Az alapvető irányváltoztatási jelek mellett egy egyszerű app-al saját szimbólumokat is megjeleníthetünk, (lennének ötletek…) kb olyan szinten működik mint annó az operátor logó készítő programok.

httpv://youtu.be/e_EPGYGmD5o

A kickstarter-es cucc igazán hasznos eszköze lehetne a városi kerékpárosok táborának, bár a táska kialakítása nem egy bagaboo/Blindchic stílus. De talán nem is a bringás- futárok és wannabeknek készült…

small0 small2 small3