fbpx
Nyomj Entert

Bimbi DECO | Kortárs minták hagyományos technikával

A Bimbi DECO varsói szövőműhely Instagramon talált ránk, és mi egyből beleszerettünk a kézzel készült dekoratív faliszőnyegekbe és díszpárnákba.

A márka megálmodója Małgosia Kołodziejczak, aki eredetileg építésznek tanult, aztán emlékművédelemre szakosodott, majd három évvel ezelőtt végül mégis úgy döntött, hogy új szenvedélyének, a szövés mesterségének fog hódolni. 

A szövés lehetővé teszi számomra a design iránti szeretetem és az alkotás iránt érzett szenvedélyem ötvözését. A szövés során nyugodtnak, boldognak és egyben izgatottnak is érzem magam: ezeket a pozitív érzéseket szeretném átadni a tárgyaimmal is

– teszi hozzá a tervező.

A dekoratív kiegészítők különlegessége, hogy a hagyományos kézműves technikákat ötvözi a geometrikus- és kortárs formavilággal, illetve élénk színárnyalatok használatával. A márka filozófiája a fenntarthatóság köré épül, ezért kizárólag természetes és helyi anyagokat használ: mindegyik tárgy alapanyaga a Koniaków település környékéről származó, fenntartható gazdaságokból nyert gyapjúból származik. A lengyel hegyi juhok (Polska owca Górska) nyírásából nyert fonalak és pamutszálak újrahasznosíthatók.

A Bimbi DECO műhelyében gondosan előállított termékek mindegyike teljesen egyedi, legtöbbjük ráadásul csak egyetlen példányban készül el.

Ha szeretnétek ti is hagyományos, helyi alapanyagokból készült, de ugyanakkor mégis kortárs lengyel kiegészítőket az otthonotokba, ezen a linken tudjátok megrendelni a Bimbi DECO termékeit.

További újdonságokért pedig kövessétek a márka Instagram oldalát.

Bimbi DECO Instagram

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük