fbpx
Nyomj Entert

Kreatívok karanténban | A HYPE szerkesztői ajánlják – Napi flow

A HYPE szerkesztősége is home office módra kapcsolt. És bár tőlünk nem feltétlen idegen ez a létforma, a szokásos irodai bandázásokat (közös kávézások és ebédek) visszasírjuk. S hogy mit csinálunk mi, szerkesztőségi tagok otthon a négy fal között? Firkálgatunk, edzünk, virágokat locsolgatunk, zenét hallgatunk.

A szerkesztőség tagjaihoz most ezt a kérdést intéztük:

Mi az a tevékenység, ami kikapcsol/örömet okoz/boldoggá tesz/flow élményt ad Neked a karantén ideje alatt is?

Grafikázás, 3d modellezés, új grafikai stílusokkal való kísérletezés


Pónikastélyban rendezett kiállítás festményeinek, grafikáinak, belépőjegyeinek megalkotása a kislányommal. Négyzet alakú jegyzetpapírra rajzolni, színezni filccel és ceruzával a legdurvább pop zenére. Most ez a legújabb kedvencem!


Firkálás és edzés. A lehetséges karanténra súlyok vásárlásával és néhány plusz füzettel készültem, na, nem mintha nem lenne itthon cca. 20 darab tartalékban.


Minden nap beiktatok egy sportolást. Tegnap bicikliztem egy nagyot a városban, ma futottam a szigeten, holnap meg ki tudja… Lételemem a mozgás, de sajnos a téli időszakban ez a munka és egyéb elfoglaltságok miatt nagyon háttérbe szorult. De most kaptam egy új lehetőséget! Minden rosszban van valami…


Szerencsére a munkáimban – az írásban és a jógaoktatásban – nap mint nap átélem a flow-t. Utóbbira most nem lesz lehetőségem, de a saját jógagyakorlásomat igyekszem majd újra elmélyíteni az önkéntes karantén alatt, és ettől elég nagy flow pillanatokat remélek!


Locsolgatom a kis virágaimat és zenélni tanulok.


Nem mondanám flow-élménynek, de mindenképp erőt ad. Az íróasztalom fölött lóg egy mágnestábla, azon különféle fényképek, szülinapi képeslapok. Ezeken szoktam pihentetni a szemem, amikor épp cikket írok, és kell egy szusszanásnyi idő. Két képeslap is van köztük egy nagyon kedves barátomtól – az ő sorai adnak nekem erőt ezeken a napokon (is).


A rajzolás mindig teljesen kikapcsol, az alkotást szeretném újra beépíteni mindennapjaimba.


Legyen szó akár irodai bandázásról, önkéntes karanténról vagy home office-ról, mi továbbra is a legkúlabb design tartalmakat szállítjuk Nektek. Vigyázzatok magatokra és egymásra!

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük