fbpx
Nyomj Entert

A városon át, vissza a természetbe | SUP Budapest x Alma Vetlényi

Vetlényi Alma divattervező és a SUP Budapest közösség a fenntarthatóság elveit szem előtt tartva jelentkezett első közös pólókollekciójával, melyet természetesen a sport és a víz inspirált.

Ahogy nincs csend zaj nélkül, úgy városi emberként a természetet is csak a város vonatkozásában tudjuk igazán megtapasztalni. Ez az alapgondolat ihlette a SUP Budapest ruházati termékek első darabjait is. A magyar SUP-közösség Vetlényi Almát kereste meg a pólók megtervezésével, akinek divattervezőként eddig is fontos volt a fenntartható, környezettudatos tervezés.

A CITY és a NATURE nevekre keresztelt ujjatlan és rövid ujjú felsők 100%-ban természetes, légáteresztő anyagból készültek. Vonalvezetésük lágy esésű, hullámzó, akár az inspirációs forrásként szolgáló Duna. A minták között a SUP-túrázás különböző attribútumai sorakoznak fel.

A folyamatosan bővülő kollekcióval nem új „alvós pólókat” vagy rövid úton a szemétbe kerülő, rossz minőségű reklámanyagokat szeretnének gyártani. Céljuk sokkal inkább az, hogy büszkén viseljük magunkon a fenntarthatóság és a környezettudatosság egy szimbólumát, hogy érezzük, a ruhák tudatosan, törődéssel, átgondoltan készültek. Anyagukban, formájukban és dizájnjukkal is a természethez való visszatérést, annak szeretetét adják át.

SUP Budapest | Facebook | Instagram

Alma Vetlényi | Facebook | Instagram

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük