fbpx
Nyomj Entert

Ízesre hangolt címkék | Frootie X Csuth Péter

Friss, zamatos, gyümölcsös ízek élénk és vidám hangulatban: Csuth Péter a Frootie elnevezésű, első magyar gyümölcsössör-manufaktúra számára tervezett új címkét.

Csuth Péter munkáira jellemző a folyamatos kísérletezés az új technikákkal, stílusokkal, valamint az igény a fejlődésre, megújulásra. A karantén ideje alatt szeretett volna valami olyat alkotni, amihez mindenki tud kapcsolódni: ekkor született meg az ötlet, hogy Budapest ikonikus helyeihez passzoló sörcímkéket készítsen. A fiktív sörcímkecsalád hamar népszerűvé vált, amelyre a Frootie sörmanufaktúra is felfigyelt és felkereste Pétert, hogy készítse el legújabb termékcsaládja címketerveit.

A tervezés során egy, a megszokott sörcímkéktől elrugaszkodó, vidám hangulat átadása volt a cél kézzel rajzolt, élénk színű illusztrált elemek dominanciájával. A címkéken a jól felismerhető, különböző gyümölcsöket ábrázoló grafikák Péter sajátos, egyedi betűtípusával válnak teljessé.

„A gyümölcsök megrajzolása volt a legnagyobb kihívás és élvezet is egyben, mert bár szeretem az ilyesfajta illusztrációkat, nem nagyon gyakorlom őket. Sok jó illusztrációt látok itt-ott, mindig ki akartam magam próbálni ezen a téren, de valahogy eddig elkerült a rajzolásnak ezen fajtája. A Frootie-címkék esetében szabad kezet kaptam, így kedvemre játszhattam a különböző stílusokkal, míg meg nem találtuk a végleges formákat és színeket” – mondta el Péter.

A Frootie-italok egyelőre áfonyás és mangós ízben kaphatók az INTERSPAR és a Manna ABC üzleteiben. A márka különlegessége, hogy a kisszériás, egyedi gyümölcs-sör párosítások rendhagyó, kézműves eljárással készülnek. A gyümölcsös ízek és a prémium sörök kedvelői számára jó hír, hogy a Frootie termékpalettája hamarosan újabb ízzel is bővülni fog.

Csuth Péter | Web | Facebook | Instagram
Frootie | Web | Facebook | Instagram

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük